Tillväxtultraljud imorgon och en massa babbel

Imorgon är det dags för tillväxtultraljudet. Känns lite konstigt att jag längtar så efter det.
Måste vara för att det var längesen Jakob såg henne. Ska bli himla kul!!

Tidigare har jag inte haft så mycket problem med hormoner. Men nu verkar de verkligen vara i omlopp. TVn sätter lätt igång en ström tårar. Nåja, lite tårar har inte tagit kål på någon.
Är lite kul på något sätt att känna hur kroppen och sinnet förändras. Magen växer som bara den känns det som.

I fredags hade jag finbesök av Carro. Var såå mysigt! Bara sitta och snacka och höra om hennes bravader i USA.
Jag brukar alltid beställa läppglans av henne när hon ska komma till sverige, det glömde jag ju såklart denna gång. Carro har världens största hjärta och hade köpt ett läppglans med rätt smak och allt!! Så himla gulligt!! Tack!!

Idag gick vi igenom bebiskläderna som min syster har sparat. Himla skoj! Det var en del som var pojkigt, och vi är båda väldigt mycket ”tjej” i vårt tänk nu.  Men det blev en hel del endå. Det kommer verkligen att vara till stor hjälp då vi inte har någon tvättmaskin.
Överlag så har vi en del utmaningar när det gäller förvaring och möblering. Det blir hemskt tajt med allt som behövs till bebisen. Men det går såklart.
Vi kommer att ha skötbordet i sovrummet, sen så får vi ha ett ”natt-kit” som jag kan använda mig av på natten. Tanken är att jag ska smita ut ur rummet smidigt så att Jakob får fortsätta sova så gott det går på vardagarna. Första månaden ska han vara ledig, någonting säger mig att vi kommer att vara två som byter blöja på nattetid då, och att jag kommer att ha sällskap vid matning med. Vad mysigt det ska bli!!

Nu blev det en massa babbel igen. Jakob är på bio med grabbarna. Vilket jag tycker är jättebra. Jag ska passa på och äta pasta. När katten är borta dansar råttorna på bordet =)

Kram
S

This entry was posted in Älsklingen, Cerklage, Familj, Gravid, Huddinge Sjukhus, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>