Dags för järntillskott

Detta blir ett snabbt inlägg från mobilen :). Jakob diskar å e duktig, själv gör jag som alltid – vilar i soffan.

Idag var vi hos barnmorskan här i Huddinge. Vi fick lov att byta barnmorska efter operationen då min gamla hade sin mottagning i gamla stan.
Jag å Jakob gillade verkligen den första barnmorskan så det kändes verkligen vemodigt att byta.
Detta var andra gången vi träffade barnmorskan i Huddinge, å visst. Lokalerna e inte lika fina och jag misstänker att det är färre gruppträffar.
Den nya barnmorskan är riktigt bra hon med. Känns så himla bra!!
Hur många har turen att träffa två toppbarnmorskor?

Iallafall, dagens besök visade att jag låg på gränsen till att ha järnunderskott. För att förhindra att värdet hamnar under det som är godkänt ska jag börja äta järntillskott. Spännande.
Jag har i ärlighetens namn känt mig lite svagare å lite svimfärdig sedan ett par veckor tillbaka. Trodde det berodde på att jag var dålig på att äta regelbundet.

Efter besöket hoppade (läs lunkade) vi in på hm. Jag ville ha ett par mammaleggings. Nu bor jag i mina träningsbyxor. Det visade sig att vårt hm slutat sälja mammakläder. Hm. Känns så onödigt att beställa något så billigt från nätet.
Det blev lite söta bebiskläder istället. En klänning, en body och två söta små mössor. Så jag blev nöjd endå.

När vi skulle hem öste regnet ner. Var faktiskt lite mysigt :).

Kram
S

This entry was posted in Gravid, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>