Lycklig + lilla monstret Tuss

Jag mår så himla bra i den här graviditeten. Om räknar bort oron såklart. Fysiskt kan man inte må bättre. Jag älskar att vara gravid!!

Lilla Tuss. Vår lilla söta katt som skulle vara ett bra sällskap till Tindra är lite av ett monster. Det här märkte vi ett par dagar efter vi hämtat henne. Det var hopplöst att få katten att lyssna på ordet Nej. Man tycker ju att två tidigare katter som faktiskt skött sig rätt bra borde gett oss lite rutin på det här med uppfostran. Så vi kände oss lite kaxiga och självsäkra.
Tuss är den mest envisa och kaxiga katt jag träffat på. Hon ger sig inte.
Det kanske är just den här träningen som vi behöver innan bebisen kommer.

Tuss är även rätt klantig. Häromdagen så låg hon å åmade sig när Jakob gosade med henne. Hon ska alltid göra kullerbyttor när det gosas och nu låg hon på kattleksaken. Jakob satt intill kattleksaken som ser ut som en tunna typ. Självklart ramlar katten av tunnan och hamnar uppochner i luften. Här försöker hon ta tag i första bästa, och det är såklart Jakobs ansikte. Det såg så läskigt ut att jag inte fick bort minnesbilden innan det var dags för säng.
Nu blev det inte så mycket till sår i Jakobs ansikte, men det var nog för att han var snabb på att putta iväg katten. Hon e så klantig.
Hoppas att hon lugnar ner sig när bebisen kommit. Vi har iallafall haft som plan sedan tidigare att inte lämna vår Liten ensam med katterna. Så det ska nog gå bra.

Här är en bild på hur man önskar att hon vore hela tiden. Här är hon kattunge. Hittade bilden igår. Hon är ju en himla söt kisse när hon vill.

Massa kramar
S

 

This entry was posted in Älsklingen, Cerklage, Familj, Gravid, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>