Syster var på besök

I förrigår (onsdags va?) var min syster här på besök. Var så mysigt. Det har hunnit gå ett tag sedan vi sågs sist. Hon och hennes familj var så fräcka att de rymde till grekland i flera veckor. Brun var hon.
Med sig hit hade hon sin yngsta son. Det är kul att se skillnaden på den yngsta och den äldsta. Måste vara jättekul för min syster + man att se skillnaden varje dag sådär.

Det blev iallafall att jag rörde på mig en hel del mer än annars. Den lilla var ju på golvet å lekte och då ville man ju vara med. Samtidigt som man inser vad obarnvänligt vårt hem är. Nu tar det ju ett bra tag innan vår lilla kommer att vara så mobil, så det gör ju inget än så länge.

När de gick hem och jag satte mig i soffan för att pusta ut kände jag hur kroppen värkte. Stackars kropp. Ryggen var heeelt slut, likaså ljumskarna – men det var helt klart värt det!!

Jag hann sitta i en timme ungefär. Sen var det dags för mig att möta upp Jakob. Vi skulle på studiebesök på sjukhuset och får information gällande förlossningen. Skriver ett eget inlägg om det.

Tack fina syster för att du kom på besök trots att du mådde lite dåligt.

Kram
S

This entry was posted in Familj, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>