2 månader

I tisdags blev vår lilla tjej två månader. Sjukt vad tiden går snabbt.

Hon väger nu 5,2kg och är 56cm lång. Stora lilla tjejen.
Just nu ligger hon å sover i sin säng. Snart borde hon vakna för att få mat. Vaknar hon inte gör jag en favorit i repris…så hoppas på att hon vaknar.
Hon har blivit hemsk svår att natta för kvällen. Hon är övertrött men vägrar att somna. Hon gråter, gnäller och är allmänt ledsen. Varför kämpa emot när man är så trött. Knasigt ju.

Jakob är ledig på fredag. Han har ju nya arbetsuppgifter och har därför ett nytt schema (och lite nya dinares). Han uppskattar såklart att ha något nytt kul att göra.
Mest uppskattar vi båda att han ibland får långhelg. Åh vad mysigt att få ha honom här.
Planen är att mysa hela dagen lång!!

Idag köpte jag hem pepparkaksdeg. Älskar att äta degen som godis. Mums. Tänk er pepparkaksdeg och en kopp kaffe!! Lär bli räcermage bara.
Annars är jag rätt dålig till att hitta tid att äta. Idag blev det bara lite fil + flingor fram till klockan var 5. Kände mig lite svag där mot slutet ;).
Måste bli bättre på det. Men dagen går så snabbt.

Jag var på en sån här mammaträff idag igen. Ellie var den som grät mest..igen. Hon var så ledsen. Jag tror att hon var trött och att hon inte kom till ro då det blev så varmt. Jag la henne på golvet tillslut (gjorde det inte innan för det kändes så taskigt..alla andra höll ju i sina barn) å då blev hon tyst. Då låg hon och inspekterade rummet och log mot alla vuxna.
Jag har försökt fånga leendet på bild..men det är rackarns svårt. Omöjligt! Hon e snabb!!

Jakob fick prata lite med henne idag genom mobilen. Först såg hon förvånad ut och ögonen blev jättestora. Sen log hon med hela munnen öppen medan hon flaxade med armar och ben. Så himla söt!!
Behöver jag säga att jag vart röd till tårar? Hon tycker om sin pappa <3

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>