Vår lilla fina tjej

Den nya kameran som vi köpte filmar i HD kvalite. Himla bra är den. Den är liten och kompakt så jag har den i skötväskan hela dagarna. Den har en extra försäkring, så det gör inget om den går sönder eller blir stulen. Men det e såklart viktigt att det inte går för lång tid mellan mina överföringar till datorn då.

Det känns viktigt att alltid ha med sig en bra kamera. Så att det inte bara blir mobilbilder och filmer på vår skatt.
Redan nu känns det som att kameran tjänat in varenda öre. Den tar otroligt fina bilder och den fångar ögonblick som detta.

Hur söt är inte vår lilla tjej? Jag smälter verkligen varje gång jag ser detta. Hon sprattlar för att hon e glad, bara så att ni inte tror att jag skrämmer ihjäl ungen. Ni kan ignorera min skönsång i början :P. Smällen som hörs är min mobiltelefon som ramlar i golvet. Den låg på babysittern.

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>