Nyfiken tjej

Ellie är verkligen nyfiken och intresserad av sin omgivning. Idag satt jag som vanligt på köksgolvet och gav henne frukost. Kanske inte är så normalt men ack så mysigt. När hon hade ätit klart å skulle rapa så tryckte hon ut sin kropp från min. Här skulle det inte rapas utan utforskas.

Hon vred huvudet från höger till vänster till höger till vänster. Det stackars huvudet fick inte en lugn stund. Det var som att hon var rädd för att missa något på andra sidan. Så hon behövde parera huvudet mellan höger och vänster.
Hahaha, såg himla sött ut.

Idag skulle vi tvätta. Men det visade sig att torktumlaren fortfarande e trasig (gick sönder 12/11 – alltså 14 dagar sen). Det krävs inte mycket för att jag ska bli totalt bitter över vår boende situation. Så bitterheten sköljde över mig.
Ringde till Wallenstam vars kundservice inte sa mycket. Då kläckte jag ur mig att jag inte alls tror på att det är damm i källaren utan att det faktiskt är mögel. Och att jag ska göra något test med nåt husmorsknep (måste väl finnas något?) alternativt ringa miljöförvaltningen och be dem komma å testa.
Då kopplades jag till chefen för vårt område. Jag pratade med honom för 2veckor sen om samma sak. Fast då skickades en fastighetstjej till oss som sa att det var damm å att det är städarna som slarvar…
Jag tror fortfarande inte på det. Visst, jag kan ha fel…men jag vill vara säker på att det inte är mögel endå. Jag får ont i huvudet bara jag vistas där i några minuter.

Ska sanningen fram så hoppas en del av mig att den här chefen ska säga ”Samira, vet du vad. Vi har en trea på kansligränd som ni kan få om ni vill. Den är ledig from NU”. Deeeeet hade suttit fint!
Kansligränd är de nybyggda husen intill oss. De är superfräscha!! Vill ha!!

 

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>