Plötsligt händer det

Vi har blivit erbjudna en lägenhet genom Stockholm stads bostadsförmedling. Inget e klart utan det krävs att den privata värden accepterar att jag e mammaledig (är rätt hög hyra).

Lägenheten är en sån lägenhet som vi aldrig tackat ja till om vi inte vore desperata.
Vi vill bo större å ha en hiss.

Lägenheten ligger på fel sida om stan, blackeberg, å i ett sånt område som inte är godkänt i mina ögon. Det som räddar den är att den verkar ligga nära islandtorget. Och nära vattnet. Det får det kännas lite bättre.
Jag hängde rätt mycket i de områdena som tonåring å fick lite dåliga vibbar av allt bakom islandtorget. Men det var ju ett par år sen, hehe, mycket kan ha hänt.

Lägenhetens planlösning är inte heller något vi hänger i julgranen.
Den blir däremot räddad av att det är tvättmaskin å torktumlare i lägenheten!!!! WOW!!!!

Det är en nyproducerad lägenhet å inflyttning är i mars. Då har vi ett par månader på oss att spara ihop en lägenhetsbuffert å till flyttfirma. Vi bestämde sist vi flyttade att det blir en flyttfirma. Vår soffa å säng skulle ta för mycket stryk om vi försökte på oss de själva. Nej, vi har flyttat så mycket så vi är värda en flyttfirma!!

Ju mer vi pratade å tänkte på lägenheten växer den i våra ögon. Det hela känns väldigt spännande. Kan det verkligen stämma.

Som Jakob sa. Då har jag fixat två första hands hyreslägenheter åt oss i Sthlm. Det är inte så illa pinkat det ;).
Häftigt att få bo i något helt nytt med.

20121128-233002.jpg
Här är ”vår” lägenhet

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Plötsligt händer det

  1. Camilla says:

    Klart ni ska flytta västerut ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>