Mitt i julruschen

Igår var vi på stan ett par timmar. Vi var egentligen ute efter kläder till oss. Men det slutade med lite julklappar. Inte helt fel det heller ;).

I en butik vi var i var det trångt å fullt med folk. Jag tappade humöret lite. Var inte det lättaste att köra en barnvagn där inte.
Vi tog lite lunch så fick vi till barnbutiken. Vips så var det dåliga humöret borta. Hahaha :).
Vi har kommit fram till att vår skötväska inte funkar på vintern. Det går inte att stänga den helt å bebis extrakläder blir blöta.
Så vi hat hittat en av samma märke med lock. Den e dock lite dyr. Troligtvis köper vi den endå. Jag hoppas dock att den blir nedsatt efter jul. Man kan ju alltid hoppas.

Anledningen till att jag är vaken är att bebis gnytt lite. Igår kväll stånkade hon å kämpade för att kunna bajsa. Det gick men det var inte så mkt. När vi la henne var hon rätt uppblåst av gaser. Min misstanke är att det är orsaken till att hon gnyr nu.
Gjorde i ordning lite mat för säkerhetsskull.
Hon skulle nog normalt sett somna om. Plogbilen utanför håller henne lite vaken tror jag.
Tji fick jag som skrutit om hennes hela nätter. Men till hennes försvar så är det ju inte en normal natt för henne.
Vi har ju mer eller mindre lämnat henne och hennes mage till sitt egna öde.
Vi måste ha lite is i magen så hon kan bajsa på kvällarna utan hjälp. Det tar emot. Å jag kommer aldrig ha is i magen när hon har ont av det.
Igår verkade hon inte alls ha ont. Det var knappt något gråt på kvällen.

Nu svamlar jag. Idag firar vi jul med min familj. Ska bli himla mysigt!!
Bebis har varit tyst i några minuter nu. Så då somnar jag väl oxå om…

Nattinatt

20121216-060900.jpg
denna bild tog en fotograf på barnens hus. Jag gick in där för att jag missade bussen hem. Kunde inte hålla mig från att låta henne fotograferas

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>