Känslosamt möte

Igår (onsdags) var jag på Huddinge sjukhus å träffade min läkare. Jag hade bett om den här tiden då jag inte kunde krama henne när jag var på BB. Kunde ju inte riktigt röra mig de första dagarna.

Hon är så varm å go. Jag fick min kram, eller jag fick två. Ellie charmade henne med ett par leenden å vi pratade om framtiden.

Blir jag gravid igen så är det som jag misstänkt. Vid vecka 12-13 (efter kub gissar jag på) så sätts ett cerklage å jag blir sjukskriven då. Känns som väldigt lång tid att gå hemma.
Det är inte säkert att det blir aktuellt men det känns skönt att ha en ”plan” klar. Så man vet vad som väntar i såna fall.

Jag berättade för henne att jag bett båda mina barnmorskor (skiftbyte) på förlossningen att ringa henne å fråga om de fick kontakta henne om nåt gick fel. Men de vägrade.
Hon hade bakjour den natten, så hon var endå stand by.
Hon vart lite ledsen å sa att hon hade väldigt gärna varit den som förlöst oss med kejsarsnittet.
Men att det var tur att det gick bra. Och det är såklart huvudsaken.

Ska jag vara helt ärlig så var kejsarsnittet väldigt omtumlande för mig. Jag var extremt rädd för Ellies liv å kände inte direkt förtroende för läkaren. Han såg väldigt trött ut när han tog provet på Ellie. Å jag fick veta i efterhand att man sen rätt många timmar tidigare misstänkt att hon mådde dåligt då hjärtljuden gick ner vid varje värk. Han hade då viftat bort det lite å sagt att de skulle avvakta.
Det hade min läkare aldrig gjort!
Vid själva ingreppet låg jag å skakade okontrollerbart. Jag är även helt säker här på att det inte hade varit så grova skakningar om min läkare var den som gjorde ingreppet.

Nu är det ju som det är å huvudsaken är att Ellie mår bra.
Men jag kan inte hjälpa att vara lite bitter på de där barnmorskorna…

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>