Hemma hos farmor och farfar

Igår anlände vi till degan. Resan gick över förväntan. Den gick faktiskt hur bra som helst.
Jag hade bunkrat upp med mat, leksaker å filtar till Ellie nära mig.

Hon var skitsur när vi satte henne i babyskyddet hemma. Men det tog så lång tid innan vi var inne i bilen å kom iväg (var inte det lättaste att få in all packning i bilen) så hon sov redan innan bilen börjat rulla.
Passande nog var hon supertrött.
Så hon sov hela resan.
Hennes matklocka talar om för henne att hon e vrålhungrig efter 3h normalt sett.
Igår hann det gå 4 å en halv timme mellan målen. Men hon fortsatte sova i bilen för det. När vi nådde Karlskoga behövde jag skymma gatljusen så hon inte fick de i ögonen. Då var hon nära på att vakna.

Väl framme kunde hon gosa lite med farmor å vi satt i köket länge. Ellie sov i min famn stor del av tiden. Blev väl lite mycket intryck.
Sen så sov hon hela natten. Det trodde jag faktiskt inte. Hemma så sover hon hela natten. Så äter hon ett mål å sen sover hon 2-4h till.
Idag var det så mkt nytt att hon bara sov 1h på andra passet.
Men det gick ju bättre än väntat endå.

Nu på kvällen blev hon lite ledsen. Kan ha å göra med att hon sov mindre på morgonen. Jag hade henne sovandes i famnen i vardagsrummet. Hade jag tänkt till så hade jag nattat henne i sängen. Hon vaknade av att jag skojskällde på de i soffan. Sen var hon ruskigt övertrött.
Tillslut somnade hon i babysittern.

Och här e vi nu. Jag ligger i sängen å passar henne. Hon sover rätt oroligt å jag vill vara nära om hon vaknar till igen.
Jakob är å myser med sin familj.
Känns bra endå. Det går ingen nöd på mig.

Imorrn är det Ellies första jul. Det känns stort! Vi har två julklappar till henne. En köpte vi idag. Det är en leksak jag letat efter i alla butiker jag varit i i Sthlm. Johanna tipsade (okej, jag frågade) om var hon hittat sin leksak som var typ en sån jag letat efter.
Så nu e jag nöjd!

Ellie kommer att ha på sig en alldeles speciell outfit på sig imorrn. Ska se till att ta ordentligt med bilder.
Skrittande första jul!!!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>