Ödets ironi?

Förra veckan bestämde jag nig att vänja av liten att sova på mig under dagtid. Jag skulle även lyckas få henne somna innan 22.

Jag försökte följa de råd jag fick å googlade mej till. När hon bara gnällde skulle jag låta henne ligga. När hon grät skulle jag visa att jag var i närheten. Typ. När hon grät skulle jag vänta i några minuter innan jag gick in till henne.
Fy så hemskt!! Jag hatar när hon gråter. Börjar hon gråta småspringer jag oftast till henne. Är så orolig för att hon ska känna sig otrygg.
Så jag klarade det nån dag. Sen nån kväll försökte jag mig på det igen.

Idag fick jag henne att somna i spjälsängen utan ett pip på dagen. Så det är möjligt.
Då googlade jag igen. Somna utan gråt.

Till min förvåning fanns det en bok med exakt den titeln. Lånade den på bibblan på en gång.
Så nu har jag nästan läst hälften. Har ännu inte kommit till lösningarna.
Men jag är helt säker på att detta är en metod jag vill testa!!

Den vänder sig främst till föräldrar som inte får sova hela nätter. Precis som alla andra artiklar å böcker. Alla handlar om kort nattsömn å amning.
Vi har ju inte de problemen.

Ellie sover hela nätter. Men hon e svår att natta. Oftast däckar hon av utmattning när hon äter.
På kvällarna kan jag lägga ner henne i sängen utan problem (oftast, dock inte idag) men på dagarna vaknar hon så fort jag rör på mig.
Känns frustrerande eftersom att hon sover sämre på mig å jag blir låst.
Ska bli så spännande å se om detta funkar!!

Idag sov hon på mig från 19. Jag läste boken å lärde mej en massa nytt. Så när det var dags att sova vid 22 så satte jag min kalla hand mot hennes lår (hon hade en body på sig bara). Trots att det var mörkt såg jag hur hennes ögon blev vidöppna. Efter det ville hon ju inte somna om. Lite gråt, för hon var ju egentligen trött. Lite bus å skratt. Kissa i vår säng när jag bytte blöja(tänkte senast idag att det var flera månader sen hon kissade vid blöjbyten…). Så hade hon massor att säga.

Jag gick upp å testade babysittern. Men nej den funkade inte. Lät henne ligga i famnen å babbla. Hon sträckte upp huvudet då å då å log stort. Log hon inte så hade hon munnen öppen å andades högt genom den.
Hon är så söt!!

Man försöker hålla sig från att både titta på henne å skratta åt henne. Men det är omöjligt.
Hon är ju så söt!!

Lilla, busiga, envisa, dramatiska, roliga, gosiga, gulliga å mest kärleksfulla tjej.
Som vi älskar dig.
Tur att du inte kan läsa detta, då skulle du nog inse att du skulle kunna komma undan med allt!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>