Snart får jag jaga henne

Ellie är otroligt stark fysiskt.
Hon älskar att ligga på mage, men blir frustrerad när hon inte kommer framåt. Haha!!

När jag byter blöja på henne är det som att jag är en utmanare i gladiatorerna ibland. Det skruvas, sparkas, ställs i brygga å ålas för fullt. Hon är inte arg å svår på det sättet. Mer tvärtom. Det e kul att ligga på skötbordet enligt Ellie.
Att få på blöjan bra är näst intill omöjligt.
Jag tycker det hela är komiskt å kan inte hålla mig för skratt oftast.

Hennes säng har dock varit en frizon för mig. Där ligger Stampe intill å tar plats, så det ska inte gå för henne att vända sig till mage. Så tänkte jag fram till idag.

Idag när jag borstade tänderna låg hon under sin sängmobil. Jag hörde hur hon stånkade å lät frustrerad. Så jag gjorde det jag skulle klart å småsprang in i sovrummet. Då hade hon blivit tyst medan jag sköljde munnen. För tyst.
När jag kom in i rummet tittar hon på mig å ger ifrån sig ett glädjetjut. Sen så skrattar hon.
Lilla busungen.

Något säger mig att det inte kommer att bli en lugn stund från å med nu. Min frizon är numera allt utom en frizon.
Är det dags att sänka sängen tro?

20130226-201948.jpg
en väldigt glad å stolt tjej

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>