Känner du igen filten Camilla?

Tyckte det var lite kul när jag kikade in på Camillas blogg idag.
Filten jag köpte till Ellie förra veckan låg i deras säng…

Jag har kikat på den filten länge. Kändes onödigt att köpa den då vi har två mjuka newbie filtar (precis likadana förutom att ena blivit missfärgad i tvätten).
Sen kom jag på att just eftersom att denna inte är gosigt mjuk kan den få vara en vagnfilt! Det e den som vi har på öppna förskolan å så vidare. Sen så har hon en lite tunnare overall nu. Så då har jag filten i fotänden i vagnen så jag snabbt kan få mer på vår lilla skatt.
Funkar sjukt bra!!

Jag har ett par till filtar jag tittat in. En av de ska inhandlas. Den e däremot mjuk, precis som newbie. Så jag har inget bra argument till att köpa den än.
Mer än att den e fin då såklart :).

Älskar filtar!!

20130303-155715.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Känner du igen filten Camilla?

 1. Camilla says:

  Haha, jaa.. den är helt underbar den där filten. Jag är för övrigt helt besatt av babyfiltar. Vi har 6 stycken och jag hade gärna sett att vi införskaffade ett par till ;). Debbie är alltid inlindad i en, och det känns som att dom alltid ligger i tvätten.

  • Samira says:

   Då delar vi denna besatthet då :). Ellie låg alltid i handduk i början. Vi började så på bb å fortsatte på det :).
   Har sett en från elodie å en från geggamojja. Får köpa de lite utspritt så Jakob inte hänger med på noterna :)

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>