Arbetsförmedlingen Huddinge

Är inte riktigt ett ställe som skänker en en massa lugn. Jag litar inte på dem alls faktiskt av olika anledningar. Så jag har bestämt mig. Jag ska byta kontor. Troligtvis så tidigt som nästa vecka. Men vi får se om jag hinner.

Nu har jag suttit och sökt de jobb som jag fått till mej från min handläggare. Det är ganska bra jobb..så det var bra jobbat av henne. Förutom att en hel del inte ligger i Sthlm. Nåja. Det som är lite klurigt är dock att hitta de jobb man får av ams. De skriver ju bara ut annonsen. Och de allra flesta företagen vill ju att man söker genom deras hemsida. Så det är klurigt att få ihop det ibland. Men endå ganska kul – jag måste vara uttråkad. =)

Kram
S

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>