lite väl snabb kanske

men jag tänker skriva om dag 3 redan nu. klockan är efter tolv.
Jag kan inte sova. Fick lite panik när Jakob talade om att han hade köpt ALLA mina julklappar. Den jäkeln. Vi skulle ju köpa varandras julklappar i Marieberg..
Jag har släppt han helt å hållet å fokuserat på våra familjer. Så nu slog det mej. Man kanske vill beställa nåt från nätet. Så det var bara att sätta sig å kolla runt. Lite hittade jag allt. Hoppas det hinner komma. Kunde av någon anledning inte beställa expressleverans =(.

Jaja…nu skriver jag om dag 3.

Kram
S

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>