Fördel med knasig planlösning

Vår nya lägenhet har en rätt knasig planlösning.
Köket är liksom i vardagsrummet.
Härligt med öppen planlösning tänker du säkert nu.
Å ja, det är det ju. Men oftast när det är en öppen planlösning så är det två olika rum, bara det att det e öppet däremellan.
Här är köket å vardagsrummet i samma rum..

Hur som helst.
Fördelen är att det faktiskt blir lättare för mig att pyssla med hemmet. Innan har jag behövt lämna Ellie i stort sett.
Men nu har jag koll på henne hela tiden å behöver inte flytta på henne i tid å otid.
Hon kan fortsätta leka å jag kan pyssla.
De här dagarna har hon fått sitta i sin matstol å leka lite. Då har jag kunnat diska lite snabbt. Känns helt fantastiskt!

Lilla skrutten har sovit så bra i den här lägenheten. Igår packade vi upp många kartonger medan hon sov. Det lät en hel del kan jag lova. Men hon fortsatte att sova för det. Vågar knappt skriva det, för nu kommer hon nog vakna inatt. Men hon har sovit i sin säng från 19:00-08:30 de senaste två dagarna.
Inatt vaknade jag av att hon stånkade. Hittade henne sovandes på mage. Så jag behövde väcka Jakob å fråga honom hur vi skulle göra. Skulle hon gå fortsätta sova så? Vi kom fram till att ja det skulle hon få. Men att vi skulle ha lite mer koll.
Efter ett tag kikade jag till henne igen. Då låg hon på sidan.
Vilken hönsmamma jag är. Hoppas det släpper nångång.

20130321-213236.jpg
här sitter jag på soffans divan. Å där e köket. Lite kaos e det allt nu. Men det bjuder jag på

This entry was posted in Mat&Hemmet, Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fördel med knasig planlösning

 1. sara says:

  Men vad lustigt! Jag bor ju i en exakt likadan lägenhet! Då måste vi bor grannar? Haha vad lustigt (första gången jag är i din blogg). Vi har dock annan möblering, så har matbordet där soffan är på bilden :-) undrar om vi har setts här utanför…

  • Samira says:

   Haha, ja det var verkligen lustigt. Såg att din son ungefär är lika gammal som Ellie. Kul!! Vi kanske har setts på öppna förskolan?
   Vi bor precis intill vägen som går mot tunnelbanan. Vet du hur jag menar då? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>