1344st

Idag satte jag mig och lade in alla bilder på Ellie i ett eget album i iPhoto. Det vart hela 1344st. Jössös. Visste kändes det som att det var många medan jag satt och pillade. Men inte trodde jag att det var så många.

Vilka guldkorn det finns bland korten. Tanken är att skicka iväg de för framkallning. Vi har gjort det tidigare, men det var ett tag sen nu. Känns viktigt att ha bilderna både i fysiska bilder samt på daton.
Måste köpa ett eller två minneskort och lägga in bilderna på. Så att man inte bara förlitar sig på datorn. Skulle vara så trist om alla bilder försvann.

Jag kan vara lite partisk. Men Ellie har alltid varit söt. De första veckorna var hon så intryckt, men det var ju bara sött. Nu e hon söt som socker. Smälter varje gång jag ser henne.

På tal om socker. Idag var Sara och Gabbe här, vi provsmakade två tårtor. Sara ska ju hjälpa mig å göra fikat till dopet. Tårtan kommer att bli kalasgod. Känns så himla bra!!

Här är några godingar. Alla bilder är favoritbilder..hur ska man kunna välja ut vilka som ska gå till utskrift? Det får bli en annan dags projekt.

This entry was posted in Ellie, Kärlek. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>