En dag på stan

Idag har vi varit på stan nästan hela dagen.
Ellie har varit så rolig. Hon har pratat, gjort glädjetjut å gjort ett par rymningsförsök från vagnen – tji fick hon som hade sele på sig.

Vi passade på att träffa sara med. Det var riktigt kul att se hur bra det gick mellan dom.

Jag har på mig ett par jeans jag hade innan jag blev gravid. Nytvättade är de oxå. Sitter som förr. Känns riktigt bra. Ska från å med måndag bli nyttig. Det är tanken. Planen var att köra från den här måndagen. Det var en plan som gick i stöpet på en gång eftersom jag både åt en chokladboll, chokladkaka å drack läsk. Hoppsan.

Jag har dessutom inte på mig gympadojor. Utan mina g-star (conversemmodell). Så jag känner mig verkligen uppklädd. På tiden. Har nog haft på mig gympadojor varje dag i ett år.

Måndagen var ju lite tufft. Det bästa med tuffa dagar är att det alltid blir bättre. Vad man uppskattar en vanlig dag med bus å gos.
Vår härliga lilla bebis.

Är lite orolig för magen. Den e uppblåst å känns lite hård. Vi får se hur det blir ikväll. Hoppas, hoppas, hoppas att hon inte behöver ha magknip.
Hon förtjänar inte att ha så ont som hon haft. Nu är det nog!

20130327-165037.jpg

20130327-165051.jpg

20130327-165113.jpg

This entry was posted in Ellie, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>