En väldigt bra present

I måndags när jag fick min härdsmälta ringde jag till Jakob å talade om att jag var lite knäckt.
Han svarade med att han hade en present till mig när han kom hem. Tänkte att ja…det var väl sött. Men det finns liksom inget jag behöver.
När han kom hem berättade han att han tagit semester på måndag. Så han e ledig 4dagar i rad. Det var mej allt den bästa gåvan jag fått på länge.
Känns riktigt bra.

Idag var jag på stan igen. Träffade en mamma från mammagruppen. Vi umgicks en del när jag bodde i Huddinge (vi båda var stammisar på öppna förskolan t.ex). Så det känns lite trist att vi bor långt ifrån varandra.
Ellie och hennes lilla dotter har så kul ihop.
Så idag fick de busa lite. De satt å pratade med varandra. Sträckte och kände på varandra med.
Himla sött.
Troligtvis ska vi hitta på nåt nästa vecka med. Känns bra endå. Skoj om man kan hålla kontakten.

Sedan vi flyttat hit har Ellie somnat vid 19 nästan varje kväll. Numera sover hon i sin säng från den tiden.
Så det här med att hon vaknar under natten kanske har med det att göra. Att nya rutiner ska sättas. Det är inte alltför konstigt.
Det e klart att hon ska få vakna till och känna att vi är här. Så länge det är en ”fas” som går över (förhoppningsvis relativt snart).

Numera är jag helt slut på kvällarna. Talade om för Jakob att jag e tyst för att jag stänger av hjärnan. Han passar på att spela tv-spel…så jag behöver inte känna mig otrevlig.
Det är som att min hjärna laddar om på kvällarna.

 

This entry was posted in Ellie, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>