Det vankas dop

Jag håller på och pysslar och donar inför dopet.

Dieten jag går på heter ”ät alla jäkla skit du kan hitta”. Vi har nog inte lagat mat många dagar denna vecka. Som tur är sushi inte allt för onyttigt. Choklad är däremot inte lika nyttigt. Det väger liksom ner vågskålen lite.
Men nu är det slut. Vi har skafferitömning just nu på allt skräp i huset. Vi kommer aldrig att gå å lägga oss eftersom att sockerkicken kommer hålla i sig i säkert en hel vecka.

Tanken e ju att jag får hjälp med fikat. Så det har jag liksom under kontroll på ett annat sätt.
Funderar på att ha kostymbyxor på mig. Det kan man väl ha? Är inget som säger att man måste ha kjol/klänning va? Måste börja kolla kläder..

Det vi har kvar är: Köpa ballonger (tydligen är det högst upp i min mentala lista), leta recept på smörgåstårta, pyssla ihop lite till bordsdekoreringen, köpa plastgrejer å äta på, hjälpa Jakob att hitta kläder, köpa skor till Ellie (finns ett par jättesöta i Huddinge!!! Står ”my special day” på) och ja..är det nåt mer? Träffa prästen ska jag göra såklart…

Jag blir lite nervös för att jag känner att det är under kontroll, troligtvis har jag bara noll koll.

Ellies dopklänning e ju klar. Det känns som en viktig detalj. Den hänger i hennes alldeles egna garderob.

119_450x550.jpg

This entry was posted in Ellie. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>