Tittarrekord

Idag har jag besöksrekord på bloggen. Med hästlängder. KUL!!! Hur kommer det sej? Jag kan gissa.
Jag vill bara lägga till. Jag är inte bitter. Men ärlig. Sen är jag öppen för att saker kan ha ändrats – men det är ingen förändring som jag fått ta del av.
Samtidigt som jag tror på att så länge man kämpar så blir det alltid kanon. Men om det är en grupp man pratar om så gäller det att hela gruppen kämpar mot samma mål. Inte halva. Då fungerar det inte.

Det är absolut inte meningen att provocera eller att göra någon illa till mods. Känner någon så när de läser min blogg så får ni jättegärna maila mig.
Inte för att jag kommer att sluta att skriva det som dyker upp i mitt huvud. Det får ni leva med. Men mailar ni mej så kan jag förklara vad jag menar om det skulle vara oklart.

Snart e det jul hörrni =)

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tittarrekord

 1. Camilla says:

  Haha, är det någonstans man får provosera är det väl på sin egen blogg. Jag tycker det är underhållande. Lite som ”fuck you right back” alá Katrin.

 2. Camilla says:

  Förresten, jag har problem att kommentera här när jag använder firefox. Det går aldrig att markera skrivrutan så jag måste byta till explorer varje gång. Ett mysterium för Jakob kanske? :)

  • Samira says:

   Spännande…jag upplever ganska många problem själv. Dessvärre verkar jag få lösa det själv. Å här e jag verkligen på djupt, djupt..superdjupt vatten =). Jag ska försöka fixa det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>