Outlook 2011 och iPhone = Ingen hit

Jag har en iPhone 4. Jag har en Macbook dator. Jag har outlook 2011. Jag har en ny mailadress. Jag vill använda mailens kalender och mailfunktionen till fullo i min mobiltelefon OCH på datorn. Synkat! När jag lägger in ett möte i datorns kalender så ska det synas i mobilens kalender.

Där har vi utgångsläget.
Jag vet att det ska gå. Jag hade ju försjutton mailen å kalendern i mobilen och på datorns mailkonto när jag jobbade. Jag har utan att överdriva suttit här i säkert 3h för att få igång det. Mailen kom igång på 5min. Men det är den där förbannade kalendern. Det går inte att få igång den. All logik som man tycker bör finnas finns inte. Existerar inte alls. Borta!!!

Jag har tjoat för att jag trott att det gått. Jag har morrat för att jag har varit arg. Å jag har gett mej sjutton för att inte ge upp.

Nu, 3h senare. Så googlade jag på rätt fras (google har använts flitigt). Outlook 2011 stödjer inte kalenderfunktionen ännu.
Fan vad skräpigt!! Jävligt skräpigt. På ett sätt är jag himla lättad – jag är inte dum.
På ett sätt blir jag högervriden av stördhet. Men men…jag är inte dum.

Nu blir det slösurfning. Och ta bort allt som jag lagt in på datorn å mobilen.

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>