Nyår

Imorrn är det nyårsafton. Det känns skönt att ett nytt år börjar. Det känns som att man får en ny start. Så 2011 kommer det hända mycket roligt. Främst ska jag få drömjobbet!!

Jakob jobbar till 19.00 (om han hunnit bli frisk) så jag planerar att göra en mysig middag till oss. Menyn kommer att se ut såhär.

Förätt:
Bruchetta – Jakobs favorit. Ska bli sjukt spännande!!
Varmrätt: Smördegsinbakad oxfile – naaaaam. Kött!! Namnamnam.
Efterrätt: Chokladfondant med hemgjord vaniljglass – det godaste jag ätit. Glassen gör jag med vår nya glassmaskin som vi fick i julklapp av Jakobs föräldrar.

Förra året hade vi Jakobs kusin + tjej på besök. Då gjorde vi tapas. Det var en utmaning då det var svårt att hålla allt i rätt temperatur. Kan ha å göra med att vi slog på stot å gjorde 12st olika rätter. Hahaha. Det vill jag inte göra om i första taget. =)

Kram
S

This entry was posted in Mat&Hemmet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>