Att ha en dålig dag

Visst kan alla med handen på hjärtat säga att man ibland har riktigt jäkla skitdagar.
När jag å Jakob var på väg till pendeln efter bion idag (såg narnia i 3D) så stötte vi på en stackars man som hade just en sån dag.

Han kom kånkades på en massa kassar i nedförsbacke, nästa sekund ser vi hans fötter i luften. Han hade halkat på en isfläck.
Jag tänkte precis fråga hur det gick när han flög upp som ett skott och var ursinnig. Han var så förbannad att han skrek rakt ut.
”Jääävla skit. Ska det verkligen vara såhär? Jag blir så jääääävla förbannad”. Det var lite komiskt. Så en annan kvinna frågade honom ”Men är du okej annars?”. Och där öppnade hon en dörr kan jag lova.
Han tog ett djupt andetag och halvskrek ut ”Jaaa, men jag förlorade på ett affärsmöte så var pendeljäääveln sen och nu händer detta”. Och det var det som vi hörde. Men däremot så hörde vi honom fortsätta att skrika. Kvinnan stog kvar och lyssnade. Hon var snäll.

När vi kom en bit bort så kunde vi inte hålla oss för skratt. Den stackars mannens bägare rann över. Vi kände igen oss i honom så väl. Och förhoppningsvis så kommer han att kunna skatta åt detta själv någon dag när blåmärkerna på armbågarna försvunnit.

Kram
S

This entry was posted in Roligt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>