Dag 13 – Den här veckan

Nu är det onsdag kväll och halva veckan har gått. Men denna vecka har jag faktiskt hunnit med allt. Jag har lagat mat varje kväll, jag har tvättat, jag har sökt jobb, jag har städat och jag har umgåtts med min syster + systerson.
Aktivt alltså.

Imorrn ska jag eventuellt iväg till en kompis på förmiddagen. Men vi får se lite hur det blir. På fredag är det obestämt.
Däremot så har jag hunnit å prata med Kicki (vi ska testa på en ny träningsform nästa vecka..ska bli SÅ kul!!), sen så pratade min syster med Tanja när jag var där idag. Tanja är min barndomskompis som jag känt sen jag gick på dagis. Hur sjukt är inte det!!
Vi ska iallafall ses någon dag snart. Min familj å Tanjas.
Vi umgås inte alls ofta längre vilket är så himla trist. Alltid när jag tänker på henne så saknar jag henne sådär jättemycket!!

I helgen blir det storhandling (kungens kurva watch out) och så blir det troligtvis att julgrejerna åker ner i källaren. Buhu..

Kram
S

This entry was posted in 30dagar-30 inlägg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>