Tacksam

Så jag gnällt de senaste dagarna. Man skulle kunna tro att mina dagar bara handlar om sömnbrist. Så är det ju inte.

Ellie är hur go som helst. Hon har lättare till skratt trots att hon är dålig. Hon tycker det är jättekul när jag har mina händer på golvet å flyttar på dem.
Lättroad tjej.

Igår när vi var på bromma blocks så var hon så himla nyfiken. Det märks att hon blir mer å mer medveten. Det var en person som kom i permobil. Hon vart helt till sig när hon såg honom. Hon släppte inte blicken å lutade sig framåt i matstolen. Så följde hon honom med blicken när han åkte förbi. Hahaha.
Samma sak hände med en tjej som gick på kryckor.

När vi sitter i soffan händer det att hon lutar sig mot mig å jakob å gosar med handen på våra kinder. Himla mysigt är det.

Så det här men att man sover lite å att det är jobbigt är bara en fis i rymden. Jag får så himla mycket tillbaka från henne hela dagarna.
Visst, jag kan väl erkänna att hon varit lite svårare nu när hon varit dålig. Men jag hoppas på att hon mår bättre snart.

Vi bestämde igår att hon bara ska få havregröt, ersättning å fruktpureer. Vi har varit lite övermodiga och testat en risgröt, lite banan och lite annan barnmat.
Så nu blir det havregröt ett tag. Sen får hon majs/ärtor. Som jag kom överens om med bvc. Hennes mage var ju så bra så länge. Så vi vågade chansa. Som sagt, vi var lite övermodiga.
Så ont som hon hade igår ska hon aldrig mer behöva att ha tycker jag.
Nej, nu tar vi det lugnt å sakta.

 

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>