Så himla go

Ellie är så himla go. Jag förstår att folk fortsätter att producera barn, det ger en så mycket tillbaka.

Idag var vi i bromma blocks igen. Innan vi åkte dit så busade vi å skrattade nästan hela dagen. Undantagen var när jag la ner henne så att hon låg själv och när jag bytte blöja.
Det här med att hon älskar att ligga på mage börjar gå överstyr.
Blöjbytena innebär att jag får anpassa mig så sjuuukt mycket. Jag får sätta på blöjan när hon ligger på mage, på sidan eller när vi har en brottningsmatch för att hon inte ska vända sig om. Omöjligt!!

I vagnen så låg hon å skrattade å pratade. När vi var på väg hem med bussen så bubblade hon så mycket av glädje att medpassagerarna tittade nyfiken in i vagnen. Fick känslan av att hon charmade varenda en.
Mig charmade hon som vanligt så jag stod å fånade mej precis som alltid. Att det är en massa folk omkring bryr jag mig inte när jag å min dotter busar.

På kvällen var min mamma här. Ellie charmade såklart henne med sitt bästa humör. Hon fortsatte att babbla och skratta trots att hon var supertrött. Härliga, härliga bebis.
Hon sov rätt bra inatt, tror vi bara vaknade en gång. Men jag fick känslan att det var för att hon kände sig lite mer hängig. Hon sov nämligen 1 1/2 timmes middag med, vilket är väldigt ovanligtidag

Ellie fick tugga på sin mormors kamerafodral. Det uppskattades mycket

This entry was posted in Ellie. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>