Charmtrollet Ellie

Tidigare så började Ellie gråta så fort hon såg en främling. Det kan hon fortfarande göra om nån närmar henne för fort.

Det är dock en extrem skillnad på henne nu mot då.
Numera så charmar hon de vi stöter på.

Idag var vi i barkarby på outletten. Jag åkte dit spontant med barnkläder i tankarna. När vi väl var där såg jag vääärsta kön utanför Filippa K. Konstigt tänkte jag, kunde inte hålla mig från att kolla vad det var ”fusset” var om.
Visade sig att de hade en vårstädning. Så alla plagg kostade 100kr styck.
Självklart ställde jag mig i kön.
Jeans till mej å Jakob behövdes. Så tänkte jag försöka hitta nån kostym till Jakob.

Den där kön gick inte snabbt alltså. Å när vi väl kom in fick jag veta att vagnen behövde parkeras å Ellie behövdes bäras.
Okej. Det var inte så lockande att ha stått i kön utan att få smaka på frukten. Så jag klädde snällt av henne å satte henne på höften.
Hon tyckte det var så himla kul.
Hon tog tag i kläder, viftade med kläderna om jag stod still, pratade med kläderna å skrattade allmänt mycket.
Behöver jag säga att folk var extrema? Det var ett killgäng på säkert 15st som kom in typ 15min före oss. De rackarna snodde alla kavajer. Surt. De snodde även en hel del jeans.
Nåja, det var väl meningen att det skulle bli så.

När jag nästan var klar var armen rätt mör. Mitt i det spottade Ellie ut nappen. Försökte lokalisera den ett bra tag. Det visade sig att den låg vid foten på en av dessa killar. De hjälpte så gärna till å pratade bebisspråk med Ellie. Hahaha!!

När jag stod i kön, vilken var lång å det tog superlång tid. Drog Ellie i de framför oss å pratade lite. Hon bet mej i axeln å var allmänt söt. Det var en gubbe bakom oss som hon pratade med å charmade hela tiden. Det var knappt så att hon tittade på mig när jag sökte kontakt vissa perioder för att hon var så upptagen med honom. Hahah.

Helt plötsligt känner jag hur vi rycker till. Då står en av de där killarna jättenära oss. Trodde på allvar att han gått in i oss å blev lite snabbt irriterad.
Men det visade sig att han velat gå förbi å att Ellie haffat honom. Hon tog ett fast grepp om hans väst han hade på sig.
Haha. Hans spontana kommentar var ”vilket starkt grepp”.
Vi alla i närheten skrattade. Speciellt då jag fick bända loss hennes fingrar för att han skulle få gå.
Det var så himla kul!

Hon är verkligen ett litet charmtroll vår lilla tös.

20130426-222834.jpg

This entry was posted in Ellie, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>