Hare Krishna

Inatt skedde något märkligt.

Vi har en wake-up light från philips (tror det är det märket). Det är en väckarklocka som är lite speciell. En halvtimme innan man ska upp så börjar en lampa att tändas långsamt, för att nå sitt maximum när man ska gå upp. Till denna underbara lampeffekt får man välja om man vill ha fågelkvitter (det har vi), en vanlig alarmsignal eller radio.
Där har ni en grund. På helgen ställer jag alltid klockan på 9. Så då börjar alltså lampan att tändas 8.30 och fåglarna börjar kvittra 9. Alla med?

Inatt (02.45 eller 01.45) vaknade jag av att jag hörde en man prata om Hare Krishna. Jag trodde att jag fortfarande sov så jag tänkte inte så mycket mer på det. Jag hörde det likom lite dimmigt.
Sen vaknar jag av att Jakob väcker mig, nyvaken å lite borta. Han sa att radion var på. Nu hade de börjat sjunga ”Hare, Hare, Hare Krishna-låten”.
Jag fick inte ihop vilken knapp jag skulle trycka på, det tog ett bra tag innan jag träffade rätt.

Så jäkla skumt. Det har aldrig hänt förut. Är det någon som har varit med om liknande? Det tog ett bra tag innan jag somnade om…

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Hare Krishna

  1. Camilla says:

    Det måste ju vara den misstänkta besökaren.. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>