Dag 15 – Mina drömmar

Jag har ganska många drömmar. Samtidigt som jag har väldigt få enkla. Om jag skulle göra en prioritering på mina drömmar så är det många som väljs bort på ett ögonblick.
Men om jag får ha alla mina drömmar så skulle det kunna väckas en ny dröm varje dag.
Jag har lätt för att bli engagerad i grejer.

Jag drömmer mycket när jag sover med.

Men min allra största dröm är att jag å Jakob är gifta å  bor i ett hus (kan vara sommarhus). Vi bor där med vår lilla familj på ett barn och flera djur. Tindra e med såklart och kanske en till katt kanske en hund.
Vi har det bra på det sätt att vi mår bra och tjänar såna pengar så vi inte behöver oroa oss för pengar. Men vi har inte heller pengar i överflöd. En eller två familjeresor om året kanske.
Det är min absoluta dröm. Att vårt vardagsliv påminner mycket om det vi har idag.

Sen så har jag såklart karriärsdrömmar. Men eftersom att jag inte jobbar just nu är inte det direkt en dröm jag kan hälla mer tändvätska på. Jag vill inte styra in mig på något specifikt yrke eller arbetsplats.

Kram
S

This entry was posted in 30dagar-30 inlägg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>