Dag 17 – Mitt favoritminne

Jahapp. Det är ju inte så att jag brukar få belutsångest annars liksom. Mitt favoritminne.
Jag kan inte välja ut ett favoritminne. Jag har massor. Förbered dej på ett lååångt inlägg.

Jag har minnen från när jag var liten och vi alltid åkte å badade vid ängbybadet. Det var jag, mamma, pappa och min syster. Ibland var min kusin med.
De minnena är ganska kul. Vi hade nästan alltid så kul där.
Jag minns första gången jag fick åka vattenrushkanan de har där. Jag var egentligen för kort. Men min kusin och min syster lyckades övertala den ansvariga att låta mig få åka. De gjorde så att min syster åkte framför mig och min kusin precis bakom mig. Självfallet drog man in badräkten i rumpan för att man skulle åka snabbare.
Det är ett fint minne.

Sen så minns jag fina minnen med mina vänner. När vi hade så roligt som man bara kunde ha det.

Jag såg redan igår att jag skulle skriva om det här ämnet. Så jag kollade med Jakob vilket minne som var hans favorit. Kanske kan vara lite kul för er att veta. =)
Det som kom upp spontant för honom var när vi var i Danmark med hans familj. Vi var där över en helg (eller långhelg). Vi hade väldigt trevligt överlag. Men han mindes den stora hoppbollen.
Det var en jättejättestor, alltså JÄTTESTOR, boll..ballong..typ, som var ingrävd i marken så mycket att bara översta delen syndes. Det var väl kanske inte någon boll. Men det såg ut som det.
Dens poäng var att den var en stor studsmatta. Vi kunde inte hålla oss utan sprang rakt upp på den å började hoppa.
Jakobs lillesyster hoppade oxå på. Så när en hoppade så fick de andra en lite skjuss till nästa hopp.
Svårt att förklara, men känslan var helt fantastisk. Det pirrade i magen så mycket att vi stod å skrattade hysteriskt medan vi hoppade.
Det är ett väldigt bra minne.

Jag har även bra minnen från hästarna. Det finns få saker som värmer hjärtat mer än när en häst ”brummar” när den ser dej.

Ett (två) nytt minne är ett som jag alltid vill spara i min minnesbank. Det är hur min syster, min mamma och min systers man ögon ser ut när de tittar på min systerson.
Jag har även sparat ett minne på hur Jakob ser ut.

Sen är jag ju lite ostig. Jag tycker att många minnen med Jakob är to-die-for.
Första gången man kände att det verkligen var på riktigt. Han tycker verkligen om mig – nästan lika mycket som jag tycker om honom.
Jag kände snabbt att han är kärleken i mitt liv. Och det är han. Jag har så svårt att se att vi inte skulle vara tillsammans föralltid *pepparpeppar*.
Minnet när han friade är såklart ett riktigt bra minne. Ett av de bästa faktiskt.

Oj..långt.
Men jag kan inte välja.
Detta är några av mina bästa minnen.
Resan till grekland när min syster gifte sig är oxå i topp 10. Likadant med min å jakobs resa till grekland och resan vi gjorde i somras.
Ja..Disneyland. Där mådde vi så fruktansvärt bra å kände bara lycka!
(det gör vi ioförsej nu med)

Kram
S

This entry was posted in 30dagar-30 inlägg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>