Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag har alltid älskat att fylla år. När jag var liten så var jag alltid lite bitter över att jag fyllde år på höstlovet. Jag ville verkligen att man skulle sjunga för mig i klassen. Bitterheten försvann dock efter mellanstadiet och den byttes ut mot en lättnad. Haha, lite kul det där.

Min favorit då. Det måste ha varit den senaste. Jag vart så otroligt glad för att mina vänner överraskade mig som de gjorde. Enligt vad jag hört så var det Jakob och min syster som höll i trådarna. Jag märkte att de pratade lite mer än vanligt innan min födelsedag. Så jag började fundera på om vi skulle gå på Wallmans med min syster å hennes man, vilket hade varit jättemysigt. Men det var så mycket bättre än så.
Jag kände mig väldigt uppvaktad och omtyckt.
Det var ju inte så farligt att fylla 30 ;).

Jag var chockad bra länge

Den finaste

Kram
S

This entry was posted in 30dagar-30 inlägg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>