Full fart neråt

Idag ramlade jag. Vad är det – 12jan? Japp, det var inte många dagar som hann gå innan min första rejäla vurpa.
Var så himla arg när det skedde för det var så onödigt. Inte nog med att jag gjorde illa knäna. Jag var helt blöt å lite rädd då jag gled ut på gatan (självklart).

Det som hände var att jag hoppade av bussen i Huddinge. När jag var på väg av var det en man som ställde sig framför mej. Så att hans fru/tjej kunde hoppa av. Det gick seeegt.
När vi väl va av bussen så gick de så långsamt att det knappt gick framåt. Å jag såg att tåget innan det jag skulle ta var sent å skulle gå efter drygt två minuter.
Det e ju ganska mycket snö ute. Å plog-männen har gjort att det är ganska smalt på trottoaren. Mannen och kvinnan gick i armkrok och gungade lite i varje steg. Så det gick verkligen inte att gå förbi. Jag ville ju inte gå ut på gatan.
Så jag började gå på trottoarkanten. Det var liksom en lite plogkulle på trottoarkanten. Så det tog väl inte mer än tre sekunder. Jag var ikapp med paret.
Tjoff sa det.

Jag upptäckte att jag var uppe i luften å tyckte att det var smart att landa på knäna. När jag landade så hann jag tänka ”puh”. Sen så gled knäna iväg å jag lyckades ramla helt å hållet. Det var nu jag gled ut på gatan.
Skitsur blev jag för att jag var blöt på hela benen och jackan. Så när jag ska ställa mig upp så hjälper kvinnan mig.
Det var snällt.

Sen gick jag snabbt till pendeltåget. Skämdes som få. Så jag ringde Jakob. Som hade mycket på jobbet. Fan.
Ringde min syster som var och hämtade lillen på dagis. Fan.

Men men, jag bjuder på den. Jo..glömde jag säga att det var när alla ungar slutade skolan så att det var fullt i Huddinge C? Jora, det var några som skrattade. Men jag bjuder på det.

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Full fart neråt

  1. Malin says:

    haha söta stackare! Ramla gör vi alla nångång och ser lika dumma ut allihopa. Du har ju en tendens att ramla lite oftare än vanligt men du är så bra som bjuder på saker, det är härligt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>