Ragdoll

Vi har bestämt oss för att köpa en till katt. Vi måste köpa en Ragdoll. Rasen är känd för att ha det som vi önskar av en katt = Mycket katt. Stora kissar som är ganska lika hundar i deras sätt. Skitbra.
De är väldigt fina å kisseungarna ser ut som små ullbollar.

Det enda problemet e priset. Jag e ju arbetslös så det får bli vid ett senare tillfälle. Men man blir knäpp av att se bilder på dem. De är ju så söta. Googla Ragdoll å kolla på bilderna. Visst blir man kär?

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ragdoll

 1. Ida says:

  Viktors mamma har två stycken ragdolls, underbara katter. Men de är mer som hundar än katter egentligen. De sitter ner när man säger till dem ger vacker tass osv. Sedan när man lyfter upp dem hänger de som trasdockor, heelt underbart mysig! Nackdel: Hår precis öööverallt!

  • Samira says:

   Låter hur gulligt som helst. Dock så känns det inte så lockande med en massa hår. Haha, våra katter har ju hårat som normala katter. Å det kändes alldeles för mycket när man hade två. Hm..ska nog fundera på det lite mer. =)
   KRAM

 2. Malin says:

  Ja köp en ragdoll! Du står nog ut med håret :-) Enja är ju bara halv så hon hårar inte så mycket. Hela min familj har ju ragdolls men jag har inte hört någon klaga så mkt på håret ändå, tror fördelarna väger upp. Du är ju en fena på att städa o tvätta så tror inte det blir några problem. Den enda anledningen till att jag inte köper en till är tyngden, stora tunga katter är det. Som en hund! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>