Dag 22 – Det här upprör mej

Det finns ingenting som stör mej så mycket som orättvisa å mobbing
Jag vet varför jag är så känslig mot dessa två grejer, och det vet de flesta av er som läser bloggen med. Men det gör det inte alltid lättare att hantera det i extrema situationer.

Mobbing är jag känslig för eftersom att jag under en ganska lång tid var mobbad i skolan. Jag var en sån tjej som fick äran att bli inlåst i skåp osv första gången jag gick i fyran. När jag bytte skola så fortsatte mobbingen fast mer verbalt. Det gjorde det inte lättare, men det var skönt att inte bli inlåst på toan.
Killen som mobbade mej som mest i mellanstadiet (andra skolan = 4-6:an)  träffade jag på spybar när jag var runt 20. Jag kände knappt igen han först. Men sen började vi prata lite med varandra. Han berättade då att han hade varit kär i mig från 4-6:an, och att det var därför han retades så mycket. Anledningen till att han berättade det var för att jag inte kunde hålla mig från att säga att han hade fått mig att må skit under alla dessa år.
Det känns väl egentligen bra att veta det i efterhand. Och veta att han inte var elak för det som man trodde att det var.
Men på ett sätt så känns det så himla onödigt.

Nåja.
Men orättvisa stör mej allra mest.
Fyfasiken.

Kram
S

This entry was posted in 30dagar-30 inlägg. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 22 – Det här upprör mej

  1. Camilla says:

    Barn kan vara så grymma, och synd nog vuxna också.

    Hörru, en fågel viskade ”mässa” i mitt öra i fredags. Berätta.. :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>