Finbesök

Idag har jag å Ellie haft finbesök.
Det var M å lilla M (Hahaha!!) som var förbi. Lilla M är två månader yngre än Ellie.
De satt å gosade med huvudgnugg å pratade lite med varandra.
Lilla M blev lite ledsen när han blev trött. Då klappade Ellie lite på honom, som om hon ville trösta honom. Så himla sött.
Lilla M var en riktig liten charmknutte som verkligen slog undan fötterna på en. Han skrattade å log mest hela tiden när jag pratade med honom. Goa lilla kille.

Det var en väldigt mysig dag som spenderades mestadels inne, vilket var perfekt en dag som denna. När vi var ute på promenad så var det sååå mkt singlar utan skal på vägen. Trodde jag skulle bli knäpp. Jag hatar maskar.
Så när jag gick för att möta upp de så gick jag å tjoade högt om hur äckligt det var till Ellie. Ville inte göra henne rädd så jag var tvungen att säga det med en ”glad” röst..

Åt dumpnings för första gången…är inte helt övertygad.
Nä. Inte alls faktiskt.
Det kan ha å göra med att jag trodde att jag doppade de i soja. Halvvägs in i måltiden slog det mej att det var nån slags vinegrett.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>