En fantastisk tid..

Det går inte en dag förbi just nu utan att jag å Jakob pratar om vilken tur vi haft att just Ellie kom in i våra liv.
Vi har så kul med henne. Hon babblar å busar hela dagarna. Hon säger ma-ma (min favorit), ba-ba, ta-ta och blabla.
Säkert mer men det är dessa som jag tycker är sötast.

Som jag skrev häromdagen så kan hon sätta sig själv nu. Idag började hon krypa på riktigt. Innan har hon tagit några krypsteg, satt sig å vilat, och sedan fortsatt.
Nu kryper hon på utan vilopauser. Jätteskoj!!

Det här gör ju att fröken inte vill missa någonting alls. Hon är väääldigt nyfiken (men oxå lite räddare  än vanligt igen). Hon ska sitta i vagnen..trots att hon är dödstrött. Så det här med att hon kan sova i vagnen är bara att glömma. 30-40min går ann, men inte mer än så.
Hemma sover hon bra på dagarna, men när hon ska sova för natten. Då finns det mycket hon vill göra. Både igår och idag kämpade vi i en evighet. Idag gav vi faktiskt upp å lät henne komma upp å busa av sig.
Hon blev såklart jätteövertrött och då jätteledsen när hon skulle sövas. Men ja, vi får försöka testa oss fram.

Vi har börjat ge henne mer mat. Och idag gav vi henne gröt. Första gången sen magsjukan…
Det verkade funka bra. Det kändes så konstigt att inte ge henne så många flaskor som vanligt. Kändes lite tråkigt faktiskt. Vår lilla tjej börjar bli stor..

Hon vill stå hela tiden. Så hon sträcker sig mot en så klättrar hon upp i ståendes position. Hon tar faktiskt några steg när man håller henne i händerna..

Det är himla skoj att se hennes framsteg. Speciellt när det sker så tätt som nu.
Hon är väldigt härlig.

En rolig sak hände idag. Ellie var i sin gåstol medan jag vilade lite på soffan å Jakob diskade. Hon pysslade med påsen där leksaken som skrämmer vettet ut henne var. Självklart kom hon åt hans öra så att det började fladdra och nallen började sjunga. Jag typ kände på mig det så jag tittade upp precis när hon gjorde det. Hon blev så rädd. 
Skrek så hon blev illröd i ansiktet på en sekund. Jag var där supersnabbt och tog upp henne men det var inte tillräckligt. Hon blev helt hysterisk. När nallen blivit tyst tittade hon åt det hållet å började gråta på nytt…
Jahapp.
Jag ställde in nallen i vår gaderob. Det är ingen idé. Hon kommer aldrig att gilla den nallen.
Någon som vill köpa honom? 299kr betalade jag, det är en Fisher-Price valp som man kan trycka på fötter, händer och öron. Han klappar händerna och räknar och en massa fiffiga grejer..

Vår lilla busunge älskar att öppna lådorna. Allra helst vill hon försöka ställa sig upp med hjälp av dem. Nu blir det fart här hemma.

Den otroligt läskiga nallen…som jag då tycker är supersöt.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>