Dropbox

Jakob har haft dropbox ett bra tag. Jag har väl tänkt att det är fyndigt men inte mer än så. Förra helgen laddade jag ner det till min telefon med. Jag å Jakob använder samma konto så alla våra bilder är samlade. Såååå himla bra.

Dropbox är en tjänst på nätet där man kan lagra sina bilder. Så om min mobil blir stulen och datorn pajjar så kommer jag ändå åt alla bilder. Vi har även valt att lägga in bilderna från vanliga kameran där.
Himla fyndigt!

Det riktigt fyndiga med dropbox e att det sköter sej självt. Jag knäpper bilderna. Sen finns de i Jakobs telefon. När datorn slås på så finns de där. Huxflux.
Så man behöver inte tänka på nånting alls än att ta bilder som man typ alltid gjort.
Smart, smart, smart!

Det innebär oxå att jag kommer åt bilder som är gamla rätt enkelt. Den här bilden togs när Ellie var nästan 3veckor gammal. Den är tagen på den dagen som hon var beräknad att födas.

Lilla fina bebisen.

This entry was posted in Ellie. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>