En tragisk men rolig ond cirkel

Den här natten var inte nådig. Det var helt å hållet mitt fel.
Eller ja, kvällen var allas fel. Ellie ville absolut inte sova. Så hon fick vara uppe och leka tills klockan var rätt mycket. Sen vart det lite sura miner innan hon somnade..

Sen var det vår tur att lägga oss. Min näsa hade runnit hela dagen. Det finns liksom inget stopp på det. Nu börjar jag fundera på om jag är sjuk och inte allergisk..jag vet inte. När det var dags för säng tänkte jag att det enda som behövdes var en god natts sömn. Sen skulle jag vara på banan igen.
Iallafall. Som alltid när jag är täppt i näsan så snarkade jag. Tydligen. Jag trodde inte på Jakob inatt när han sa det till mig först. Men sen vaknade jag själv av att jag snarkade. Ordentligt.
Tänk lastbilschafför…

Det som hände då var att Ellie vaknade av mina snarkningar. Hon var så ledsen och uppgiven för att hon blev väckt. Jag nattade henne, ibland räckte det att jag pratade lite med henne från sängen. Jag försökte andas på ett annat sätt, sen somnade jag om – snarkade – väckte Ellie som vaknade och var ledsen.
Det gick runt som i ett hjul.
Stackars barn.

Idag sov hon längre än normalt och gäspade mååånga gånger under frukosten. Helt slut.
Och jag mår väl inte toppen. Min goda natts sömn hade jag behövt. Istället vart det några ynka timmar..
Jag har ställt om mitt tankesätt. det kommer vara några jäkligt jobbiga dagar nu. Men sen när min näsa e i bättre skick kommer jag få sova sååå skönt!

 

This entry was posted in Ellie. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>