Årskort på Skansen

Vi funderar starkt på att köpa ett familjeårskort på Skansen. Det kostar 900kr. Vilket är jättemycket pengar för en sådan sak..
Men ett besök under högsäsong kostar 150kr per person. Det vill säga att ett besök kostar oss 300kr. Vi behöver bara vara där 3ggr innan vi tjänat in de pengarna.
Vi kommer lätt att gå dit fler gånger. Speciellt om vi har ett kort med gratis inträde. Tycker att det är bra då det finns flera saker att göra. Det finns lekparker (okej, jag är inte helt bekväm i att sätta henne i en sandläda än..), djur, åkattrationer och en massa annat.
Jag vill ge henne stimulans under dagarna och inte bara vara hemma med henne. Men det blir svårt att hitta på saker själv ibland.
Skansen är enkelt att åka till kommunalt, man kan mata henne där utan problem, det är backigt så att jag får motion. Jakob kan åka dit sen när han är pappaledig..
Vi kommer definitivt åka dit på Julmarknaden med. Så 900kr kanske inte alls är hela världen.

Nu när vi bor så nära får vi faktiskt se till att ta tillvara på det.

Snart firar vi bröllopsdag nr 2. Den helgen vore ju jätteskoj att gå till Skansen på (vi gifte oss där). Det vore en mysig tradition.

 

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Årskort på Skansen

  1. Ida says:

    Wooow, stort 2 år! Köp det, jag följer gärna med någon gång om du ska på skansen. Kanske lyckas jag få med mig ett syskonbarn så får Ellie en lekkompis :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>