Rörd till tårar

I tisdags när vi var på öppna förskolan lyckades jag börja böla. Tacksamt nog skrattade jag innan så de flesta märkte nog inte att det gick över till gråt.

Ellie var så sjukt söt att jag nästan gick under. Hur är det möjligt att vara så go?
Det var vid sångstunden. De har en låt där de har ett jättestort tyg som man liksom tar tag i ringen som föräldrer. Barnen ligger på golvet under. Så rör man det genomskinliga tyget upp och ner. Som vågor på ett hav.
Tidigare har Ellie tyckt det varit lite småläskigt.
Men den här gången älskade hon det. Hon skrek av glädje och sprattlade med ben och armar. Så skrattade hon det mest bubbliga skratt som finns.
Många mammor började tidigt skratta med mej å Ellie. Tillslut så började förskolepersonalen som höll i sångstunden skratta istället för att sjunga hon med. Så Ellie fick alla att bryta ut i skratt.
Blev så glad i henne när jag såg vad söt andra tyckte att hon var. Så när jag tittade ner på henne och i vår ögonkontakt blev hon lyckligare än tidigare, då brast det för mig.
Älskade lilla Ellie.

Så jag gjorde det alla andra mammor skulle gjort. Jag frågade var man kan hitta ett sådant tygstycke och åkte och köpte hem 3(!!!) nästa dag. De är mycket mindre och kostade ingenting.
Ellie älskar de!
Mn hon gillar nog den på öppna förskolan snäppet mer.

Idag fick hon gröt för 8mån för första gången. Spännande!!
Och jag upptäckte att hon e lika lång som mina ben.. Nu får nån stoppa tiden!!

20130606-211153.jpg

This entry was posted in Ellie. Bookmark the permalink.

4 Responses to Rörd till tårar

  1. Camilla says:

    Men så härligt!! Jag kan också bli helt tårögd av lycka när jag tittar på ungarna, speciellt när dom visar lycka och glädje. Det är fantastisk att vara förälder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>