Är det en bebis eller en tornado?

Jäklar i min lilla låda vilken fart det har varit här hemma idag. Hade tänkt diska medan liten vilar..men jag e helt slut. Hahaha…skulle behöva vila jag med =).

Lilla fröken har fått en förkärlek att slänga omkring blöjorna som ligger på skötbordet. Det ser verkligen ut som det varit en storm i sovrummet. Hahahah!!
Hon är väldigt söt när hon gör det så jag låter henne hållas.

Hon ska ställa sig upp precis hela tiden. Babblar gör hon med hela tiden. Något nytt är att hon spelar på läppen. Det är jätteroligt just nu. Pruttljud med läppen med. Just det är så kul att hon gör det när hon gråter med. Ser himla sött ut och man kan inte hålla sig för skratt. Tokiga unge.

Hon har börjat slänga sig lite när hon inte får som hon vill. Hon hoppar liksom bak lite. Jag tar det hela som det vore en övning inför vad som komma skall. Det kommer nog bli sju resor värre i framtiden..

2013-06-17 13.38.24

Suddig bild visar att tornardon inte är still en sekund

This entry was posted in Ellie. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>