Vilken full vecka

Här har man varit tyst. Ni kommer förstå varför snart.
Viiiilken vecka. Den har varit hur rolig som helst. Men jag e lite slut nu.

Måndag: Jag ställde klockan tidigt (vilket visade sig att inte behövas då en annan klocka ville vakna då). Planen var att åka till Ikea å köpa utemöbler. Enligt hemsidan fanns bara en kvar. Kändes lite osäkert så jag valde att vila samtidigt som Ellie på förmiddagen.
Gud vad skönt vi sov. När jag vaknade ångrade jag mig att jag inte åkt in, det va ju så bra pris på möblerna. Som tur var så hade lagret fyllts på(!!). Så jag å Ellie åkte till kungens kurva.
Att man har bebis å barnvagn e verkligen inget som ska stoppa en.
Jag fyllde en hel sån där vagn med grejer å lyckades få den till hemkörnlngsdisken.
Det e inte illa pinkat. Speciellt inte när bebisen tröttnat att sitta i vagnen sista timmen å sitter därför i bärselen.
Gick hur bra som helst!! Detta borde om något peppa de som är lite rädda att bege sig ut med barn. Jäklar vad hjälp man kan få därute.

Tisdag: vi fick besök. En mamma + bebis kom hit å vi åt en väldigt god sillunch. Mums!!
Sen lät vi tjejerna leka i gräset här utanför oss. Ellie tyckte det var himla kul.

Onsdag: vi tog det lugnt å busade här hemma på förmiddagen.
Efter lunch gick vi till öppna förskolan där jag faktiskt lärde känna en annan mamma som bor ett stenkast härifrån. Känns jättekul att äntligen lärt känna nån här, som dessutom verkar vara jätte go.
Ellie vaknade på natten å var hård i magen. Vi fick hjälpa henne att bajsa å det var värre än någonsin. Stackarn var ledsen i nästan två timmar å jag ville åka in på akuten med henne. Tillslut somnade hon i mina armar.

Torsdag: Skansen med mammagruppen. Åh vad kul!! Ellie vaknade inte av sig själv på morgonen utan jag fick väcka henne. Hon var så söt. Sträckte på sig. Stampade med foten. Tillslut vaknade hon å fyrade av världens leende. Goa lilla tjej.
Tröttheten från natten innan var ett minne blott för både mej å Ellie.
Ellie får verkligen ut nåt av att vara där. Det märks. Hon tycker att djuren e kul.
Var kul att träffa alla mammor igen. Förhoppningsvis får vi ihop en träff nästa vecka med. Efter Skansen gick några av oss på stan. Ellie hade inte bajsat på hela dagen vilket gjorde mej nervös. Ville inte att hon skulle behöva ha så ont som hon hade på natten igen.
När jag var inne på Hemköp var jag helt säker på att hon bajsat vilket visade sig vara falskt. Så jag var nära på att bryta ihop helt på Åhléns när jag bytte blöja.
Det kändes så jäkla orättvist. Tycker att det kan vara nog med sånt här nu.

Fredag: Ellie å jag somnade på förmiddagen å vaknade inte förrns halv ett. Jössös.
Efter vi vaknat mötte vi upp mamman jag lärde känna i onsdags på öppna förskolan. Vi gick till en strand här intill oss som jag inte visste om. Himla fin var den!!
Dessvärre blev det bara en kortis eftersom att jag å Ellie sov så länge. Men det var trevligt ändå. Ellie plaskade med händerna i havet. Så tog hon upp småsten från botten. Hon var himla fascinerad av de små stenarna.
Jag mötte upp Jakob å vi åkte till Vällingby. Där träffade vi på världens bästa malinski. Himla kul!!
Som avslut på veckan hyrde vi en film från Telia å tittade på. Inte helt fel!!

Nu är det helg!!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>