Sömnlös i Bromma

Det är omöjligt för mej att sova idag. Jag e så himla trött, men nej.

Idag drog jag med min mamma till Bromma blocks. Vi hade bestämt att ses idag. Igår såg jag en sån fin hylla som var på halva priset. Butiken village går i konkurs. Jag kunde inte köpa skyltexet då personalen var osäker på om de hade fler i lager. Tänkte att de skulle hunnit kolla tills idag.
Jag måttade väggen där hyllan skulle vara perfekt. 29cm. Idag måttade jag hyllan (som jag hade fått köpa…), den var 33cm.
Bajs!!

Mamma å jag hade trevligt ändå.

Ellie då? Ja hon struntade i att sova på förmiddagen. Så hon var lite ledsen till å från. Det e rätt lätt att få henne på andra tankar. Men man vill ju helst att hon ska somna å vila bort tröttheten.

Hon har sedan i tisdags stått utan stöd i några sekunder. När hon håller Jakob i händerna så springer hon fram. När hon håller i mina går det något långsammare, tack å lov. Hade varit jobbigt att småjogga hela dagarna. För det är hela dagarna som hon vill knalla runt.
Hon är otroligt nyfiken just nu.

Vatten e något som gått i vågor (haha, där va jag kul!). Hon hatade att bada, hon älskade att bada, hon var livrädd för vatten å badet å slutligen (?) så tycker hon att det e jättespännande att duscha.
Kul att det vänt igen. Denna vecka har fröken fått duscha 2ggr redan.

Jag kom på vad det e som håller mej vaken. Jag vill dock inte erkänna det. Har verkligen inte lust att lägga pengar på detta nu när det e så mkt kul man vill hitta på under sommaren.
Tandvärk…

20130712-005758.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>