Renovering

På torsdag ska jag klippa mig. Sist jag gjorde det var i början av min graviditet. Behöver jag säga att mitt hår e något slitet?

Jag har ju den turen att min kära syster även är min frisör. Det blir lite tur i oturen eftersom att det är klurigt att få till det. Jag vet att hon har massor i sitt liv med barn, jobb å allt däremellan.
Då känns mitt hår inte riktigt som en prioritet. Dessutom så har det alltid känts lite tråkigt att hon ska behöva jobba på sin fritid.
Det är helt å hållet på mig det faller på och om sanningen ska fram så brukar de gå å dölja mina frissiga toppar rätt bra.

Så nu e frågan. Hur mycket ska jag klippa av. Det slitna.. Det e ju typ halva håret. Vill jag bli så korthårig? Jakob skulle nog älska det eftersom att man hittar långa Samira-hår överallt här hemma. Han var trött på det för flera år sen.
Men ja..vi får se. Jag e nog inte redo för axellångt.

Min fåfänga fortsätter. Jag har beställt hem frisörschampoo. Äntligen skriker håret.
Hittade ett sjukt bra pris att jag slog till direkt. Hoppas att det e bra bara. Köpte en inpackning med.
Det hade varit kul om man fått ordning på håret å kroppen innan jag börjar jobba. Då behöver jag kanske inte ta så mkt tid från Ellie då.
I början måste jag nog lägga ner lite tid i å med att det e så slitet. Kroppen behöver komma igång. Sen så är det dags med ansiktsprodukterna igen.

Känns rätt bra att lägga ner några minuter på mig själv om dagen. För det tar faktiskt inte mer än ett par minuter (förutom träningen då såklart).

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>