Ellie – ett år i bilder

Nu är jag lat som bara lägger ut ett bildspel. Det kommer ett roligare inlägg när jag har tid. Nu väljer jag att leva livet med min familj istället.
Detta inlägg är dessutom tidsinställt. Det kommer att publiceras tiden som Ellie föddes, 06:31. Eftersom att jag listat bilderna från 0-12 innebär det alltså att hon är 11 månader på sista bilden, ja ni fattar nog utan vidare förklaring =).

Ett år har gått. Vår lilla tjej, det lilla embryot på en tiondels millimeter, har funnits i våra liv ett helt år. Känns ofattbart att tiden gått så snabbt. Men samtidigt när jag tänker tillbaka på tiden där hon var nyfödd så känns det som ett annat liv.
Jag tänker nästan varje dag att hon aldrig varit härligare eller roligare än vad hon är just då. Min fina lilla skatt.
Jag blir så blödig att jag knappt vet vad jag heter.

Ellie i magen:
Här hade cerklaget klippts och vi var på promenad. Både vi och min läkare trodde att det skulle sätta igång med buller å stång. Men Ellie hade andra planer hon.
IMG_3552

Ellie 0mån:
Här är vi på väg hem från BB. Hon har en body i strlk 44 på sig. Den var så söt jag jag ville absolut köpa den när jag såg den. Den satt rätt så precis så jag vågade aldrig mer klämma in henne i den.
0

Ellie 1mån:
Här är vi på väg till bvc har jag för mej. Klänningen hade Ellie fått av sin faster Sandra
1Ellie 2mån:
Dinglisen skulle absolut ligga mot kinden både i sängen och i vagnen. Redan här sov hon gott i sin säng. När hon var två månader började hon sova hela nätter.

Ellie 3mån:
Vår lilla pepparkaka. Vi försökte öva på det här med att sitta men fröken ville bara kura ihop sig till en liten boll hela tiden.
Världens sötaste pepparkaksgumma på lucia var hon iallafall.

Ellie 4mån:
Busade (och gör fortfarande) med pappa varje dag.

Ellie 5mån:
Vi (okej..jag) pussades (och gör fortfarande) varje dag.
Ellie 6mån:
Ellie kunde sitta säkert utan stöd och vi flyttade till nytt boende. Lika glad för det var hon. Ellie har väldigt ofta ett leende på läpparna.

Ellie 7mån:
Ellie döptes. Var en sån fin dag som vi enbart minns med glädje.

Ellie 8mån:
Fröken börjar krypa. Från en dag till en annan.

Ellie 9mån:
Fröken börjar ställa sig upp överallt. Och ja – hon e fortfarande glad =).

Ellie 10mån:
Öppna förskolan i Huddinge har en väldigt rolig gardin. Detta är oftast första stoppet på många lekstunder. Just vid denna gardin (som finns på ikea) sitter hon gärna länge vid.

Ellie 11mån:
Hon gosar med katten varje dag. Ibland lägger hon sig platt på katten så att man tror att det endast e en pannkaka kvar under henne. Som tur är har vi världens snällaste kisse som låter Ellie göra i stort sett vad hon vill med henne.

Ellie 12mån:
Här var vi på vårt hotellrum på kolmården. Vid det här laget ville Ellie gå med hjälp hela tiden. Så när man var tvungen till att pyssla fick man stänga in henne på begränsade områden. Som tur var så var hon rätt nöjd ändå. Denna månad lärde Ellie sig gå utan stöd, dessvärre har jag inte någon bild på det än.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>