Det som inte får hända händer

Jag mår extremt dåligt. Nu är magsjukan här. Jag vaknade 2ggr av att kroppen typ krampade. Så då var det bara gå upp om man skulle behöva springa till toaletten. Sen dess (2h sen) så har jag haft extremt ont i magsäcken.

Satt inne på toa i över en timme å väntade på att nåt skulle hända. Jag vill inte tvinga fram nåt om det skulle starta en trend som inte går att stoppa.
Jag har bara ont å mår inte illa. Eller så mår jag illa fast smärtan känns mer. Fan vad irriterande. Jävligt stört.
Och Jakob kommer väl oxå bli smittad. Stackarn. Hur ska han kunna kräkas med ro när han vet att det är min största fobi? Det är ju faktiskt tillräckligt jobbigt att vara sjuk utan att man har en hysterisk sambo i rummet intill.
Nej, hoppas att iallafall han klarar sig. Och hoppas att jag mår som jag gör efter jag åt vitpepparkorna.

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Det som inte får hända händer

  1. Camilla says:

    Åh nej, stackars liten. Men för att trösta lite så kan jag säga att jag har aldrig hört någon som lyckats hålla sig från att spy/skita när en riktig magsjuka slagit till, då får man vara glad om man hinner till toaletten ens. Du kanske har ätit i dig något? Hoppas att du mår bättre i alla fall. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>