Dagen där plånboken försvann

Eller blev stulen rättare sagt.
Finns det någon som inte grämer sig när sånt här händer? Tänk om jag hade haft lite mer koll. Tänk om jag hade haft plånboken bredvid mej.
Tänk om…

Som tur är var min plånbok ekande tom. Inte en endaste krona fanns i den. Hahahaha, där fick du tjyven!!!
Men det som e så surt är allt runt om. Mitt körkort som jag behöver för att hämta ut det där brevet jag glömt av hela veckan tillexempel.
Det ringer nån klocka om att passet kan ha gått ut. Kan de ha gjort det? Nä…jag gjorde väl det när jag var gravid? Eller var det körkortet?

Det allra värsta. Vilket tar emot att erkänna..
Det är mitt SL kort. Som jag var fäst vid det. Det e lite typiskt mej faktiskt. Att fästa mej vid en sådan sak.
Det var ett accesskort med Kronprinsessan och Daniel innan de gifte sig. Ni vet den bilden som fanns på chokladaskar osv. Tyckte den var så fin.
När jag köpte det kortet hade jag faktiskt oxå varit lite klantig. Jag hade tappat bort mitt nypåladdade kort. Så när jag skulle köpa ett nytt höll spärrvakten upp ett tråkigt blått å så det där fina kortet. Enkelt val! Där å då lovade jag mej själv å kortet att vara rädd om det.
Senast i tisdags fick jag en kommentar om att det va fint.
Det påminde mej så om kärleken. Jag tycker att deras historia är hemskt fin.

När jag upptäckte att den var stulen stod jag i kassan i en butik där jag hittat SÅ fina hårspännen till Ellie. Surt.
Därifrån gick jag direkt till banken och sen vidare till polisstationen.
Stackars Ellie blev så uttråkad.
Så på polisstationen fick hon sitta på avlastningsytan (bordet?) som man har framför sig. När hon satt där var hon i ansiktshöjd med mej.

Vet inte om hon kände av min besvikelse. Men helt plötsligt klappar hon min kind jättefint så ger hon mej en puss. Hon tittar på mej å ger mej ännu en puss.
Det går inte en dag utan att jag tjatar om pussar. Får jag nån? Nänä. Hon pussar ALLT annat. Figurerna i böckerna, nallarna, dockorna, katten å sig själv i spegeln. Men aldrig mej.
Så när hon gjorde det idag blev jag så himla kär i henne. Fina lilla tjej.
(Okej, nu tycker jag att vi alla förnekar att hon pussade Jakob när hon såg honom).

Måste bara nämna att polismannen såg väldigt chockad ut när han fick som svar att jag inte hade några kontanter alls. Fick känslan av att många brukar dra till med en rejäl summa för att få ut på försäkringen.
Skulle aldrig våga spela sånt spel med herr karma.

Sen så verkade han lite paff för min naivitet. Jag sa att jag ska köpa en bättre skötväska. Då svarade han att han tyckte att jag skulle sluta ha saker i skötväskan å bara ha värdesakerna på mig istället.
Tydligen så händer det att folk rotar i vagnar när barnen ligger å sover. Alltså i utrymmet där barnet sover.
Sjuka människor det finns alltså!!!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>