När man får nya perspektiv

Jag kan ärligt erkänna att sömnbristen kan locka fram sidor jag inte gillar hos mig.
Va tillexempel inte så längesen som jag skrek på en busschaffis att han va en idiot. Till mitt försvar var han det å riskerade mitt barns säkerhet.
Nåja, det är ingen sida jag gillar.
Jag kan oxå erkänna att det kommit en eller annan suck till Ellie när hon varit en utmaning.

Det har varit lätt att ”glömma” hur speciell hon är (för mig). Vilken väg hon behövt ta för att komma till världen.
Vilken väg vi behövt ta för att hon ska vara trygg.
Det är inte taget ur luften när jag tänker på henne som ett mirakel.
Det är ett mirakel att hon är här. Det är inget jag vill ska bli vardag.
Hon är värd allt!!

Just nu är hon väldigt mammig. Å visst är det lite påfrestande ibland. Men tänk egentligen vad fantastiskt det är. Hon jagar mej hela dagarna för att jag är hennes viktigaste punkt i världen. Å visst, det e skitjobbigt att jag varken kan natta henne eller få henne somna om på nätterna nu (tror att hon får lite seperationsångest). Det kommer att gå över.

Hon är fruktansvärt rolig, snäll, gosig å världens busigaste. Hon är envis, BUSIG och hon vet hur hon ska trycka på våra knappar.
Hon är så mycket Ellie. Hon är den bästa ungen som finns.

Nu ska jag se till att hon får den bästa uppväxten som hon kan få.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to När man får nya perspektiv

  1. Camilla says:

    Min kloka mamma sa till mig en gång att det är bra att barnen får tampas med oss trötta och griniga föräldrar ibland, dom kommer behöva hantera mycket sura människor i sitt liv och det kan vara bra att börja med dom man känner sig trygg med ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>